Ook dit jaar zijn er weer jubilarissen. Dit maal samen 75 jaar bij de vereniging.

Namens het gehele bestuur, proficiat Netto ten Hove, José flier en Janet Kleine en hopelijk zijn jullie nog vele jaren bij de vereniging!

Vind ons leuk en volg ons op:

Vier leden gehuldigd!

Op onze jaarlijkse ledenvergadering vanavond zijn er 4 leden gehuldigd in verband met hun 25 jarig lidmaatschap van de Singers of Salvation, Rianne van der Weg, Roelof van Ittersum, Bennie van ’t Veen en Petra Dorgelo. We hopen dat jullie nog vele jaren met ons meezingen!

Foto’s

Vind ons leuk en volg ons op:

Ook de Singers wensen iedereen een voorspoedig Nieuwjaar!

 

Heeft u goede voornemens om te gaan zingen!? Dat kan bij ons. Maandag 22 januari 2018 om 19:45 hebben we een open repetitie avond zodat u met ons en onze muziek kunt kennis maken. Wij hopen u dan ook graag te verwelkomen!

Klik hier, of op onderstaande link voor de flyer met alle informatie!

http://singersofsalvation.nl/wp-content/uploads/2018/01/flyer-openrepetitie-avond-2018.pdf

Vind ons leuk en volg ons op:

We zijn dit jaar weer knallend van start gegaan met een leuk avondje bowlen. Wij vonden het erg gezellig en zien jullie graag bij de komende repetities en uitvoeringen!

Voor meer foto’s van het Uitje klik hier of ga naar Leden pagina dan de knop Foto’s en dan Uitje 2017.

Vind ons leuk en volg ons op:

Op 20 mei 2017 zullen we een gezamenlijk optreden geven met Muziekvereniging Volharding Kampen. U bent van harte uitgenodigd in de Nieuwe Kerk te Kampen om 20.00 uur.

Afgelopen maandag 8 mei zijn we samen met de Volharding aan de bak gegaan en flink geoefend. Er zijn zelfs een paar foto’s gemaakt! Wilt u ze zien, klik dan hier.

Komt allen en geniet van een avond vol muziek en zang!

 

Vind ons leuk en volg ons op:

Voor onze jubilarissen!

We hebben er vijf jubilarissen bij! Jenny van ’t Veen en Anja Feith zijn 25 jaar bij het koor en Jenny Freund, Albert Netjes en Catinga van der Gaag zijn alweer 12,5 jaar bij ons!

Heel erg bedankt voor jullie jarenlange inzet en we hopen dat jullie nog lang bij ons zullen blijven.

Namens het bestuur,
Proficiat!

Vind ons leuk en volg ons op:

Vandaag openen we de nieuwe website!

Leuk dat je onze website hebt gevonden.  Nieuws over SoS wordt altijd op deze plek weergegeven en op onze Nieuws-pagina. Op de website kun je over ons zangkoor lezen, foto’s bekijken, en aankomende evenementen opzoeken!

Voor leden zijn veel van dezelfde functionaliteiten beschikbaar als op de oude website, maar dan in een nieuw jasje. Kijk op de ledenpagina om een account aan te maken en wacht tot je registratie is goedgekeurd, daarna kun je gebruikmaken van alle mogelijkheden die de website biedt!

Vind ons leuk en volg ons op: