Lid worden

Lid worden van ons Gospelkoor?

Hou je van zingen? Bij ons kan het!

Als je een hobby zoekt en je vindt zingen leuk, dan moet je er echt eens aan gaan denken om je aan te sluiten bij ons koor.

Bij het Singers of Salvation staan ook de factor gezelligheid, sociale contacten en dergelijke hoog
in het vaandel. Het is niet nodig schroom of drempelvrees te hebben om naar de repetitie te komen.  Je wordt direct opgenomen in de 'koorfamilie'. Na enkele weken voel je je zeker thuis bij ons.

De wekelijkse repetities worden gehouden op maandagavond in van 19:45 uur tot ± 21.30 uur, met uitzondering van schoolvakanties,  in de Broederkerk aan de Broederstraat te Kampen. Onder leiding van onze dirigent Jan Koopman worden nieuwe muziekstukken ingestudeerd en het bestaande repertoire op peil gehouden. Halverwege de repetitie is er een pauze om de keel te kunnen smeren!  Er wordt in een ontspannen sfeer hard gewerkt tijdens de repetitie en op een prettige wijze wordt het nieuwe repertoire ingestudeerd. Je kunt vrijblijvend een aantal repetities bijwonen. Je neemt gewoon tussen de zangers plaats en na verloop van een aantal weken beslis je om lid te worden. Je bent van harte uitgenodigd.

Zing en geniet met ons mee!

Een aantal zaken op een rijtje

Repetitie

Wij oefenen op de maandagavond tussen 19:45 en ± 21:30 uur, in de Broederkerk te Kampen.

Kledingvoorschrift

Bij een optreden hebben we een kledingvoorschrift qua kleuren, grijs/wit met aquablauw.

Uitvoeringen

Onze Uitvoeringen geven we in kerken, verzorgingstehuizen ed.

Contributie

De contributie is slechts € 15,- per maand.

Gezellig uitjes

We hebben elk jaar een gezellig uitje!

Heeft U interesse of wilt U meer informatie twijfel niet neem meteen contact op met Gerlinda Kok (06-22019523) of Janet de Groot (06-11244772) of onderstaand formulier.

 

Lidmaatschap formulier aspirant lid Singers of Salvation!

Lidmaatschap
Bezig met versturen